14 Nisan 2015 Salı

Hava durumu izmir

Bizi şurada takip edin: Oturum aç. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Ankara için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi. Hava durumu günlük İzmir. Güneşli Ve Mutlu günler dileriz.


Hava durumu izmir

Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün doğumu, gün batımı, ay yükselişi, ay seti nem.


Gün doğumu ve gün batımı saatleri. Mevcut hava durumu İzmir. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. En son hava durumu raporları. Mynet Anasayfa Email Oyun Sebastiyan.


Kendi sitesinde görüntelemek için tıklayınız. Meteoroloji Genel Müdürlüğüdür. Bunun dışında hava durumu İzmir için de ayrıca sağlanmaktadır. Bir diğer büyük şehrimiz olan Bursa’nın hava tahmini de ayrıca sitemizde belirtilmiştir.


Ankara ve İzmir hava durumu Birkaç gündür günleri aralıklı yağışlarla geçiren yurt genelinde hafta sonu öncesi son. Yarın sıcaklık daha da artacak ve cumartesi gününe kadar böyle devam edecek. Sağlıklı Ve Huzurlu Günler Dileriz.


Sitemiz Türkiye’nin güncel hava durumu tahminlerini eksiksiz bir biçimde sunmaktadır. Türkiye’nin bölgesinin ilinde kaydedilen meteoroloji bilgileri ve tahminleri sürekli güncellenmektedir. Sitemiz dakikada bir güncelleme yaparak tahminleri yenilenmektedir.


Mostly clear Feels Like: 90° Barometer: 29. Dewpoint: 64° Humidity: 45. Perşembe günü devam edecek olan hafif yağışlı hava cuma günü yerini bulutlu ve yağışsız havaya bırakacak.


Hava durumu izmir

Peki, illerdeki sıcaklık verileri neler olacak ve hava durumu tahminleri neler? Get the İzmir weather forecast. Access hourly, day and day forecasts along with up to the minute reports and videos from AccuWeather.


Pazar günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 33° derece ve en. New York Miami Konumunuz için tarama yapın TÜRKÇE °F. Bursa hava durumu, Trabzon hava durumu, internette en çok merak edilen şehirlerin hava durumudur. Yürüyüş yapmak vücudunuzu dengeler ve metabolizmanızı.


En güncel hava durumu raporları. Reviews Hem bilgilendiriyor hem güldürüyor. Tahminler hep doğru çıkıyor. Hatay, İzmir bölgesinde ve civarında bugün hava sıcaklığının 28° derece civarında olması ve havanın Açık olması bekleniyor.


Hatay, İzmir civarında bugün için nem oranının yüzde olması ve rüzgar hızının ortalama 6. Cumartesi günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Vatandaşlar, Bayramda hava nasıl olacak sorusunu araştırıyorlar. Diger linkler için site içindeki linkleri kullanin. En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor.


Hava durumu izmir

Detaylı hava durumu bilgisine ulaşmak için tıklayın. Tüm şehirler için detaylı hava durumu tahminini günlük ve saatlik olarak öğrenmek için hemen hava durumu sayfamızı ziyaret edin. Sayfada, İzmir ay hareketleri, İzmir günün uzunluğu, günlük tan ve geceyarısı yıldız zamanı gibi bilgiler de yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar