11 Şubat 2014 Salı

Ieu final programı 2018

Ieu final programı 2018

Bahar Dönemi Final Sınav Programı. Bir dersin detaylı bilgilerini görüntüleyebilmek için (Örn : Amaçlar, Dersin Öğrenme Çıktıları , Ders İçeriği, Değerlendirme ve AKTS İş Yükü vb.) aşağıdaki tablodan ilgili dersin koduna tıklayınız. Tercih ettiğiniz programı seçerken çok düşündüğünüze eminiz. Hiç bir endişeniz olmasın, çok doğru bir seçimi yaptığınıza biz inanıyoruz, siz de inanın.


Hayatınızda yepyeni bir dönemin başlayacağı önümüzdeki günleri biz de sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizlerin de bildiği gibi hayallerimiz sınır tanımaz. Ekonomi Üniversitesi İzmir Ekonomi Üniversitesi.


Meslek Yüksekokulumuzun ana. AKADEMİK YILI - BAHAR DÖNEMİ. Final jürisi bu İş Planları’nı Yarışma Web Sitesi’nde ilan edilen kriterler ışığında değerlendirerek finale kalan ekipleri (“Finalistler”) belirler. DARAĞAÇ’TA SANATA MİMARİ DOKUNUŞ.


Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler Yüksek Lisans Programı, Ljubljana Üniversitesi ile Akademik İşbirliği Gerçekleştirdi. Dersin Kitabı: Ian Bache, Stephen George, Simon Bulmer, Politics in the European Union, Oxford University Press, 3rd Edition. Fakültemizin dönem içi etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği 7. Atölyesi kapsamında liseden öğrenciyi stüdyolarımıza konuk ediyoruz. Ocak tarihlerinde düzenlediğimiz atölyede fakültemiz ile liseler arasındaki işbirliğini artırmayı, lise öğrencilerini iletişim alanındaki konularla tanıştırmayı ve.


RENCİLERİMİZ IDEATROPHY YARIŞMASINDA İLK ARASINDA. Dersin Amacı: Bu dersin amacı, moda işletme sisteminin ve onun ticari organizasyonlarının doğasına odaklanmaktır. Ayrıca moda işletmeciliğinin temel prensipleri, fonksiyonları ve kurumları ile moda markalarına moda endüstrisi açısından genel bir bakış sunar. ZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ AKTS KATALOĞU.


Nomer Ertan, Ticari İşletme Hukuku, 5. Güncel iktisadi sorunları çözmeye yönelik katkıda bulunmak için, farklı iktisat kuramlarının önermelerini uygulamalı bir konuda sınamaya yarayacak nicel ve nitel iktisadi yöntemlerin bilgisine sahip olmak. Cem Özcan konuşmacı olarak katılmışlardır. Fakültesi olarak İzmir’in ilk vakıf üniversitesi İEÜ’nün sekiz fakültesinden birisiyiz. Dersin Amacı: Uluslararası güvenliğin kavramsal yaklaşımlarını kısaca gözden geçirdikten sonra, uluslararası güvenliğin öncelikli ve güncel konuları ile sorunsallarının ele alınması ve eleştirel yaklaşımla incelenmesi hedeflenmektedir. Dersin temel amacı muhasebe bilgilerinin mahiyeti ve karar alıcılarının bu bilgileri nasıl kullandığını göstermektedir.


Kuruluş yıldönümü töreni için kutlama pastası bölüm şeflerimiz Selcen Dabağ ve Ece Eryener tarafından hazırlandı. Bu özel günde sahne için üç katlı ‘Naked Cake’ ve davetlilere ikram edilmek üzere vanilya ve ananas kremalı ‘Pâte à Choux’ yapıldı. Frascara ile iş ve hayat partneri Dr. Fabiola Guillermina Noël’i onurla ağırladık.


Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde ’Kullanıcı için ve kullanıcı ile tasarlamak: Ekolojik düşüncenin gücü’ adlı bir çalıştay yürüttü. Lütfen Ders Kodunu Seçiniz. Please Select the Course Code. Ders Programları Dakikada Bir Güncellenmektedir.


Kooperatifleşme Güç Kazanıyor. Bitirme Projeleri Sunum Etkinliği. Dersin Amacı: Beş farklı disiplin için ortak olan tasarım dilini kavramayı sağlayacak temeli oluşturmak, öğrencilerin çok boyutlu düşünebilmelerini sağlamak, uygulamaya yönelik el ve zihin becerilerini geliştirmek. Sosyoloji Öğrencileri Poster Sergisi. Avrupa Bilgisayar Kullanma Lisansı İleri Düzeyindeki en az bir programı etkin şekilde kullanır.


Dahil olduğu projelerin tüm aşamalarında toplumsal, bilimsel ve etik değerlere uygun hareket eder, toplumsal duyarlılık çerçevesinde proje geliştirip. Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği alanına temel oluşturan kuram, kavram, yöntem ve araçlar hakkında bilgi sahibi olmak. Dersin Amacı: Kurumsal iletişime yönelik temel kavramlar ve kurumun çalışanlar, müşteriler, hissedarlar, medya gibi farklı paydaşları ile gerçekleştirdikleri iletişim çalışmaları hakkında bilgi vermek amaçlanmaktadır.


Blok zinciri teknolojisi ve işletme uygulamaları: Genel bir değerlendirme. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 33(1), 369–384. Bölümümüzde, endüstri ve akademi arasında dinamik bir bağlantı oluşturmak büyük önem taşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar