24 Kasım 2016 Perşembe

Alevilik kötümüdür

Bazı olayları sosyolojik olarak görmek gerekir. O dört hak mezhep yani şafilik,sunnilik,hanefilik vs. Ve imam muhammed bakır alevilik mezhebine bağlı bir insandı.


O şimdiki şafilik,sunnilik gibi mezhepleri çıkartan insanlar onun öğrencileriydi ve ilk başta alevilik inancına bağlı idi. Ben bir Aleviyim ve alevi toplumu içerisinde yaşamaktayım. Hamd olsun camiye de giderim namazımı da kılarım. Hz Muhamme sağlında kendisinden sonra islam dünyasina önderlik edecek kişi olarak Hz.


Alevilik Tarihi Aleviliğin oluşum Tarihi. Cübbeli Ahmet Hoca, Sadece “Fethullah” Diyerek Fethullah Gülen’e Hakaret Edenleri Uyardı “Fethullah Felan Deyip Terbiyesizlik Yapmamız Caiz Değildir, Ona Hocaefendi Diyeceksiniz! Bilerek veya bilmeyerek bu kritere hizmet eden herkes bilmeli ki sistemin istediği,beklediği ve geliştirerek kitlelere mal etmek istediği çerçeve budur. Bu krıtere hizmet etmek iyimidir kötümüdür bu ayrı bir sorundur.


Ama herkes şu anki pozisyonunu gözden geçirerek bu çalışma grubunun tayin ettiği yönün neresinde olduğunu. Cem ayini doğumu anlatır. Namaz için binlerimizi yüzbinlerimizi vermeye hazırız sizce tek sorun bizim sizler gibi namaz kılmamamızmı bizi sizmi yargılayacaksınız. Fetullah Gülen İyimidir Yoksa Kötümüdür? Ali’yi bilmeden akıl çelen zat, Bizim Ali Natık Kuran bilinir.


Bunu benden öğren, benden duy bizzat, Şah-ı Merdan Şir-i Yezdan bilinir. Yaratıldı Adem geldi cihana, İtaat eyledi ulu fermana, Hak kendi nefsinden üfledi ona, Ali o dem ruh-u revan bilinir. Bizim taze demokrasimizde tuhaf bir topallık var. Geçmişimizin ne Ölçüde aydınlık, ne ölçüde karanlık olduğunu da tartışmayı bir Türlü gündeme getirmek İstemiyoruz.


Lezyon nedir, lezyon ne demek, lezyon anlamı, lezyon hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu. Peki tüm yahudiler kötümüdür elbette hayır. Bütün hayatını SS Virginian adlı bir transatlantikte geçiren, geminin dışındaki dünya ile her türlü teması reddeden bir piyanistin duygu yüklü öyküsü aslında insan doğası ve Türkiye’deki siyasî.


Klavyeden girilen sınav notunun ortalamasını hesaplayarak, ortalama notu ve dersten geçip kalma durumunu ekrana yazan php kodunu yazınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar