21 Kasım 2016 Pazartesi

Gerçek dost tumblr

Akıllı insan, kime akıl danışacağını bilen insandır. Akıl danışacağın insanla dost ol. Nasıl bir insan olmak istiyorsan, öyle insanlarla dost ol. Bu dostlukta kıskançlık, haset ve rekabet gibi duygulara yer yoktur. Eğilsen de doğrulsan da düşsen de asla peşini bırakmaz.


Gerçek dost tumblr

Gerçek dost gölge gibidir. Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır. Paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa ömür boyu sürer. Ekmeğim aşım helal olsun yiyene, içene. Etrafınızda yer alan insanlar arasında sizi anlayanlara söylemek istediğiniz resimli gerçek dost sözlerini içeriğimizden bulabilirsiniz.


Yapmanız gereken uğruna acı çekecek kişileri bulmaktır. Yaşlı bir kadın, yaşlı bir köpek ve hazır para. Dost” çok ağır bir vasıf, zamanla. Dost ise düşünme ver ömrünü gitsin.


Gerçek dost tumblr

Dost değilse hiç bekletme yol ver gitsin. Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Etiketler: gerçek dost sözleri tumblr 0. Tumblr sosyal medya sitesinde paylaşılan Tumblr Sözler kategorik olarak sizleri bekliyor.


Yaptığın yanlışı herkese duyuran değil. Biz arkadaşlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Dostu sıkıntıda iken kendisi mutlu olan, gülen kişi gerçek dost değildir.


Dostumun kalp güzelliği yüzüne vurmuş yine, çevresine neşe dağıtıyor, dostlarına huzur, mutluluk veriyor. Keşke herkes senin gibi bir dost olsa. Yıldızlar kadar arkadaşın olacağına, alaca karanlıkta parlayan ay gibi tek dostun olsun hayatta…. Zîrâ gerçek dostluk, iki gönül arasındaki cereyan hattı gibidir. Dost, hayatımızdaki aileden sonra gelen en yakın kişilerdir.


Uzakta olsak yakında olsak her daim yanımızda hissettiğimiz, her anımızda yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen. Dil kurşun olunca, ilk önce yüreğe saplanır. Dost düşman olunca, ilk önce geçmiş hesaplanır.


Gerçek dost tumblr

Sen bir şeyler verdikçe dost görünen çok olur. Tumblr aşk sözleri, sevgiliye sözler tumblr, anlamlı ve güzel sözler tumblr ve daha fazlası. Acıyı tatlı söyleyebilendir. Her yer aydınlıkken belli olmazlar.


Yani dostlukla ilgili her şey. Kardeş abla yada anne baba yerini almaz ablanin yanında da sacmalarsın ama dostun gibi olmaz. Yalan doğru söyler ve “ bugün hava çok güzel” der. Gün gerçekten çok güzeldir.


Hayattaki iyi şeyleri çarpar ve kötüleri böler. O yüzden gerçek dost demeye gerek yoktur. Hayat bazen insana o kadar ağır geliyor ki ne yapacağını bilemez hale getiriyor kişiyi. Dost , kardeş bu hayatta yanında en çok mutlu olduğum insan seni çok seviyorum be Bi Bursaspor Bi Sen 3. Tamamen huzur dolu ve mutluluk.


Hayaller kurduk bir deniz kıyısında. Evet evet gerçek bir dosta sahip olduğum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar