21 Kasım 2016 Pazartesi

Izmir karşıyakada bulaşıkçı

Disiplinli, titiz ve çalışkan, işini seven,. Eylül tarihine kadar mutfakta çalışacak Bayan bulaşıkçı arıyoruz. Bugün en son İşkur iş ilanları. En yeni ve güncel bayan iş ilanları.


TL Maaş işletmede kalacak, Kebabçıda çalışmış bay bulaşıkçı. Eleman net ile hemen iş başvurusu yapabilirsiniz. Karşıyaka eleman ilanları, Karşıyaka. Temizlik elemanı işi kolayca bul! Part Time (Yarı Zamanlı) iş ilanları ile, iş arıyorum diyen herkes için eleman.


Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. Restaurant Cafe Sektöründe Çalışmış, En Az Yıl Benzer Pozisyonda Tecrübe Sahibi Kişisel Bakımına Ve Dış Görüntüsüne Önem Veren, Esnek Çalışma Saatlerine Ve Ekip Çalışmasına Uyum Sağlayabilecek Kaşıkçı Dondurmacı Arıyoruz. Bulaşık temizlik işi kolayca bul!


FİRMAMIZA serigraf ragle yapabilen, B sınıfı ehliyeti olan ve istanbul anadolu yakasında ikamet eden serigraf elemanı alınacaktır. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz. ISILAY SAYGIN Mimar- Bld. Başkanı- Milletvekilimiz- Bakanımız Değerl.


Ali Bey, daha yaşındayken eniştesinin yanında bulaşıkçı olarak çalışmaya başlamış. Başta, gazetemizin unutulmaz yazarı. Stoklar yeteri miktarda dolu olduğunda araç ile şehir içi mal teslimi de yapılacağı için,sürücü belgesi olması şarttır.


Seferihisar Kazan iş ilanları prokariyer. Konserve ve domates üretiminde bilgi sahibi. Personel sevk ve idaresinden anlayan. Gıda Teknikeri alınacaktır. ZMİR göztepedeki kafemize acilen bayan mutfak elemanı bulaşıkçı aranmaktadır.


ZMİR reklam merkezine reklam ve pazarlama elemanı alınacaktır 11tl maaş 02325. MRANİYEDEKİ gömlek mağazamıza bay/bayan tecrübeli satış elemanları aranıyor acil. There are 10Transport Services listed in Izmir on this website. Your Sponsored Listing guarantees that your business appears at the top of the page.


This means potential customers are far more likely to click on your business listing over your competitors – meaning greater chances of securing new sales and valuable leads. Ayrıca Ev tekstil ürünleri, perde, yorgan, battaniye temizlik hizmetleri verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar