28 Kasım 2016 Pazartesi

Karadeniz lokantası

Karadeniz Lokantası ile ilgili tarafsız yoruma bakın. Mutfak Ev Yemeği, Izgara. Yılların esnaf lokantası olarak öğle aralarinda dolar taşarr. Ayme karadeniz lokantasi ankaranin en iyi en sirin karadeniz lokantasi.


Karadeniz lokantası

Paylaşılan resımlere göre yemekler. Kimse kötü yemek yemesin :) Yorum Yaz. Müşteri hizmetleri telefon numarası:. KARADENİZ LOKANTASI - TÜRKELİ.


Yok mu rızık isteyen , rızık vereyim ! BAKIRKÖY, 98D ATEŞTUĞLA - BAKIRKÖY, 98K FEVZİ. No: Beykoz, İstanbul, Türkiye. En az arkadaşınızı etiketlemek.


Hepsi bu kadar#128522; Katılım için son tarih 02. No: Altındağ, Ankara, Türkiye: Fotoğraflar, adresler, ️ numaraları, çalışma. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Kartepe ilçesine bağlıdır.


Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir. Dilerseniz sizde değerlendirme de bulunup, yorum yazabilirsiniz. Hem ortamı hem de yemeklerini çok beğenince, bu Pazar günü de eşimle birlikte denemeye gittik. Bu Pazar günü hava güneşli olsa da içeride oturmayı tercih ettik.


Karadeniz lokantası

Ayme special Turkish Restaurant in Yenimahalle, Ankara. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Fiyatlar Ankara ortalamasında.


Balık TL , diğer yemekler 4-TL arasında. Kredi kartları , ticket ve Sodexo geçerli. Yemekli toplantılarınız için kişilik toplantı salonumuz, iki katlı iki büyük salon olmak üzere uzman, güleryüzlü ve samimi personeli ile sabah 8. Güzelbahçe adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Osman Yılmaz Şişman İş Merkezi No:K:Çubuklu adresinde sizlere hizmet vermektedir. Hatta nam yapmış olanalrdan daaha otantik ve İstanbullaşmamaış lezzetler.


Cafe De Hayat Vadi Deniz Ürünleri İç Ve Dış Tic. Bugünkü Ziyaretçi 074. Pizza Mia Casa Sarıhan İşkembe Riva Tan. Yelp, İstanbul şehrinde ve çevresinde olan iyi ve iyi olmayan mekânları bulmanın, tavsiye etmenin ve hakkında konuşmanın en eğlenceli ve kolay yoludur.


Nur Abla Mall Of İstanbul AVM. Puan verdiğinizde yorum paneli aktif olacaktır. Puanlama için teşekkür ederiz. Find on the map and call to book a table.


Burada şehrin en iyi muhlamasını yiyebilirsiniz. Foursquare menggunakan cookie untuk memberikanmu pengalaman terbaik, menyesuaikan iklan yang kamu lihat, membantu pengiklan mengukur hasil kampanye iklan mereka. Restoran Turki di Yenimahalle, Ankara.


Güncellemeler: Takip Et. Açık Her daim kaliteliden yana esnaf. Sosyal Ağınızla Bağlanın. O günden bugüne Sezai Usta ve oğlu Rıza Usta’nın pideleri ile büyüyen bir nesil bulunuyor.


Esnaf lokantası tadında, aile sıcaklığında bir ortam sunmayı hedefleyerek çalışan ekibiyle birlikte, yılın ardından daha ferah bir ortam sunabilmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar