23 Kasım 2016 Çarşamba

Mustafa ceceli es

Mustafa ceceli es

Subscribe Subscribed Unsubscribe 223K. Instant Calm, Beautiful Relaxing Sleep Music, Dream Music (Nature Energy Healing, Quiet Ocean) ★- Duration: 3:06:19. Es nereye istersen, nerde çok sevdiysen Uğra bir geçersen maziyi savura savura es!


Deli rüzgarlarla kalbimi bir arada tutamam Yaşayamam,son nefesim ol içime es! Ne zaman istersen aynı yerdeyim ben Es kaza sevmişsen,kalbimi kavura kavura es! He is known for twice winning the Turkey Music Awards.


They were in the categories of Best Album and Best Male Artist. Altın Kelebek ödüleleri gecesinde ’En Iyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülüne layık görüldü. Ceceli Limon Çiçekleri. Ana sayfa Yeni MPŞarkılar Sanatçı listesi Albüm listesi. Beni anılarla yalnız bırak.


Sanatçı önemli şarkı düzenlemesi yaptığı kadar seslendirdiği şarkıları ile de ön plandadır. Yaz Bunu Bir Kenara Sözleri Yarim, gezdiğin yola bakarım uzun uzun Gözlerim doldu yine Aklıma geldi yüzün, oy… Yarim, gezdiğin. Lise yıllarında amatör olarak düzenlemeler yapmaya başladı.


Henüz yirmili yaşların başlarında yaptığı şarkı denemeleri büyük bir beğeniyle karşılanmıştır. Es Remixes MUSTAFA CECELİ. Müziğe karşı olan yeteneği henüz altı yaşındayken ailesi tarafından fark edilmiş ve ailesince kendisine özel piyano öğretmeni tutulmuştur. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Hemen İzlemek İçin Tıklayınız!


Tutmam Gereken Bir Matemim Var Hislerim Var. Unutmam Gereken Yanar Yanar Durur Kalbim. Kan Ağlar, Ağlar Durur Senin Bende Kalan Günahın Var.


His musical career started with an amateur high school band. After high school, he attended to Ankara University Faculty of Veterinary. In third class, he left this faculty, he took the university entrance exams second time and he attended Yeditepe University Economics department.


Es Şarkısının Sözleri Ender Çabuker Aittir. Sevdiğin müzik tarzını arama kısmına yazarak tubidy müzik dinle hizmetimizden faydalanabilir istediğin kadar tek tıkla müzik indir tüm cihazlarınıza ücretsiz mobil mpindir. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.


Tubidy Mobil Mpİndirme Sitesi. Cepten hızlı ve güvenli mobil müzik indirme hizmeti bedava! Dinledikçe dinleyesiniz gelir.


Müziğe olan ilgisi ailesi tarafından çok küçük yaşlarında farkedildi. Read ES from the story MUSTAFA CECELİ (ABİCAN) by aysenursertcakan (Ayşenur Sertçakan) with 1reads. Anladım bu son durak Beni. Al Götür Beni, Aşk İçin Gelmişiz, Zincirimi Kırdı Aşk ve Simsiyah isimli albümlerini yayınlamıştır. Temmuz ayında ise Selin İmer ile evlenmiştir.


With music streaming on Deezer you can discover more than million tracks, create your own playlists, and share your favourite tracks with your friends. Arkadaşlarınıza da önerin! Bu videoyu beğenmediniz. Yorum yazmak için Giriş yap ya da Üye ol.


Mustafa ceceli es

Can yakan gözlerini bak görmeye geldim Abuhayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi gül dalına konmaya geldim. Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim, bakamam gözlerine Canımdan başka servetim yokken, canımdan geçmeye. Kliplerindeki duygusal adamın aksine neşeli ve hareketli.


Eğer şarkı sözünün sitemizden kaldırılmasına dair bir isteğiniz var ise iletişim sayfası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar