28 Kasım 2016 Pazartesi

Sedat kapanoğlu

Kendi sözleriyle “Hevesli bir programcı” olarak tanıyoruz onu. Sınıfta bilgisayar ile ilgilenmeye başladı. ABD’de yeni projeleri üzerinde. Ekşi Sözlük’teki takma adı “ssg”’dir.


Sedat kapanoğlu

GenSys adlı firmada hasta takip yazılımları ve grafik kullanıcı. Ayrıca SSG Sedat olarak da bilinir. Beş kardeşin en küçüğüdür. Eskişehir’de büyümüştür. Ancak eksisozluk gibi bir başarı hikayesine imza atmis, sifirdan milyonlarca insanin bildigi, orjinalitesi ve basarisi tartisilmayacak bir siteyi kuran kisiden bu adam diye bahsedilmesi ve dahi kisada olsa biyografisinin buradan cikarilmasi beni uzdu.


Son dakika sedat kapanoğlu haberleri de dahil olmak üzere toplam haber bulunmuştur. Kapanoğlu, İzmir-Güzelbahçe 60. Ekşi sözlük reklam fiyatları ne kadar?


Sosyal Medya Haber Sosyal Medya Haberlerinin Resmi Sitesi. Hide content and notifications from this user. Learn more about blocking users. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk.


Erken yaşamı ve eğitimi. Ve aslında göründüğü kadarıyla bu noktaya çokta kolay gelmedi. Hem yaratıcı, hem esprili, hem de ne yapmak istediğini bilen birisi o. Bir diğer sanık Özgür Kuru’nun da aynı suçu işlediğini belirten mahkeme Kuru’ya da 7ay gün hapis cezası verdi. Her iki sanığın da cezaları ertelendi.


Sedat kapanoğlu

Fatih Altaylı başvurmasaydı mahkemeye o girdiler daha orada kalacaktı. Demek ki, siz yine de yasaların izin vermediği şekilde pek çok girdinin orada bulunmasına müsaade ediyorsunuz. Türkiye’den de ayrılarak ABD’ye yeni projeleri üzerinde çalışmak üzere taşındığını söyledi. Yani denemek, başarısız olmak, kazık yemek, kavga etmek, aç ve sokakta kalmak. En önemlisi, başarısız olmak.


Microsoft yazılım ekibine girmiştir. STANBUL - Ekşisözlük yazarlarından 40’ı ’dine hakaret ettikleri’ gerekçesiyle yargılandıkları davada ilk kez duruşmada hakim karşısındaydı. D Soruyu soruş tarzın saçma.


Sözlüklerle yöneticileri karşılaştırmak ne alaka? Teknoloji konusu altında soruldu. Twitter Web App : Immanuel Tolstoyevski kısa dönem siyasi fayda için uzun dönemde herkese zarar verecek yalanlar söylemek salaklık değil bi. Yeni projelere odaklanacak.


Bunu takip etmek icin giriş yapın. Uludağ Üniversitesi’nden makine mühendisi olarak mezun oldum. SEO sektöründe kendini geliştirdim ve bu alanda kariyerime başladım. Bügün hangi ünlülerin doğumgünü? Bugün hangi ünlülerin ölüm yıldönümü?


Sedat kapanoğlu

Hangi ünlü hangi şehirde doğdu? Bilgisayar ve internet teknolojisini geliştiren, bu teknolojilere en iyi şekilde vakıf olan insanlar ve toplumlar, öngörülemez yeni dünyanın öngörülebilir kazananları olacaklar. Gözardı Edilen Gerçek : Girişimciliğin Mental Yan Etkileri. Sanal Gerçeklik ve Girişimcilik. Peki Nedir Bu Değirmenin Suyu?


Kelimeler Benim sitesinde bulunan ve sedat kapanoğlu etiketine sahip tüm yazılar. Namı diğer “ssg Sedat”tır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar