25 Kasım 2016 Cuma

Isimden facebook bulma

Isimden facebook bulma

Kullanıcılar Vkontakte hesabı giriş bilgileriyle uygulamaya da giriş yapabiliyor ve istedikleri fotoğrafları sosyal ağ üzerinde aratıyor. Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından paylaşılmaktadır. Arkadaşlar okuldan birinin telefon numarasını bulmam lazım. Sosyal medyalardan araştırdım telefon numarasi bulma sitelerinden araştırdım ama bulamadim Acilen ücretsiz isimden telefon numarasini nasil bulabilirim ? This feature is not available right now. Connect with friends, family and other people you know.


Share photos and videos, send messages and get updates. Arkadaslar Merhaba İsimden numara nasıl bulurum ya da neye göre numara bulabilirim? Güncellemeler: Takip Et. Telefon numaranı veya e-posta adresini gir.


BU SAYFA KİŞİLERİN İZNİ OLMADAN NUMARA SORGULAMA HİZMETİ SUNMAMAKTADIR. Bu program cep telefonunuzdan sizi arayan ve tanınmayan kişilerin kim olduklarını öğrenmenize yarar. Tabiki çok eski bir nüfus cüzdanınız var ise ve yenilememişseniz sizin nüfus cüzdanınızda yazmıyor olabilir. Ayrıca aradığımız hesap hangi ülkeye aitse ona göre lokasyon seçip, arama filtresi oluşturabiliyoruz.


Soyisim Aratarak Mail Adresi Bulma. Bu yöntemler oldukça kolay ve ücretsizdir. Bazı sitelerde isimden bulma programları adı altında sorgulama mevcuttur, bu gibi sorgulamalara numaraları ve isimleri asla yazmayınız. Bildiğiniz gibi artık hemen hemen herkesin facebook hesabı var. Durum böyle olunca yıllardır görüşmediğiniz telefon numarasına sahip olmadığınız akrabalarınızı dünyanın neresinde olursanız olun facebook sayesinde erişebilmişsinizdir.


Bu söylediğim durum kendi başıma geldiği için eminim siz de bu tarzdan bir durumu tecrübe. Arama ( Search ) kısmına telefon numarasını yazdığınızda bu kişi facebook iletişim kısmında telefonu kayıtlı ise bu numaranın sahibini bulabiliyoruz ve karşımıza sanki isim ve soyisim ile arama yapar gibi sonucu getiriyor. Bu arama yöntemini aynı şekilde mail adresini yazarak da deneyebilirsiniz elinizde bir mail adresi var.


Isimden facebook bulma

Bununla ilgili ücretsiz ve bedava isimden cep telefonu sorgulama siteleri olduğu iddia edilse de, bu sitelere kesinlikle kişisel bilgilerinizi vermeyin. Belki yardımcı olur ya da bildiğiniz paylaştığı bir fotoğrafı varsa onun linki ile bulunabilir. Mail hesabını öğrenmek istemenin birçok sebebi olabilir. Bu konuyla alakalı çok soru alıyoruz.


Genelde insanlar bunu kötü amaçla kullanabiliyor fakat facebook’la alakalı mahkemelik durumlar için mail adresini biliyor olmanız sizin için büyük avantaj sağlıyor. Eğer ismini ve oturduğu semti bildiğiniz bir kişinin açık adresini öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımda size isimden adres bulma işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtını vermeye çalışacağım. Numara Bulma Nasıl Yapılır ? Cep telefonu veya sabit telefon numarasını bilmediğiniz arkadaşınız veya eski tanıdığınızın numarasını kolayca bulabilmek için isimden numara sorgulama işlemi hakkında bilgi verdik. Günümüz mobil hat kullanıcıları sahiplerinin birçok kez ulaşmak istediği bir bilgi olan isimden numara sorgulama birçok farklı yöntemle ulaşılabilir bir bilgi haline gelmiş bulunmaktadır.


Bunun için ilk olarak kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz numaranın operatörünüze ait olan numara sorgulama yöntemini kullanmalısınız. Bulmak istediğiniz kişinin yaşadığı şehri de bilirseniz arama işlemlerinizi daha da arttırır ve bulma imkanlarınıza bir adım daha yaklaşmış olursunuz. Türk Telekom Rehber Sayfası ile isimden numara sorgulamayın! Operatör üzerinden numaradan isim öğrenmek için yapmanız gerekleri anlattık.


Turkcell, Vodafone, Avea ve diğer operatörler için resmi yollardan isimden numara sorgulama, öğrenme, bulma hizmeti sayesinde sadece isim soyisim gibi bilgileri bilmeniz durumunda nasıl. Zaman zaman internet sitelerinde ya da uygulama marketlerinde “Ücretsiz isimden numara sorgulama” adı altında çeşitli ilanların yer aldığını görebilirsiniz. Pek çok kamu kurumu için ihtiyaç olan T. C kimlik numarası bilgisi önemlidir. Bunun için işlerinizde zaman kazanmak açısından bu numaranızı unutmamaya çalışın.


Isimden facebook bulma

Hemen her gittiğimiz devlet kurumunda bu numaradan yararlanılmaktadır. Dönem dönem herkesin ulaşmak istediği ama e-posta adresini bilmediği birileri olmuştur. Hatta e-posta adresi olabileceğini düşündüğünüz çeşitli varyasyonları büyük olasılıkla denemişsinizdir.


Bu yazıda size bu konuda yardımcı olacak çözümler paylaşacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar