21 Kasım 2016 Pazartesi

Ankara büyükşehir belediye başkanı kim olacak

Altındağ’ın geleceği için, çocuklar için çalışıyor. Son kararı Erdoğan verecek. Medyada pek haber konusu olmayan sürpriz bir ismin aday gösterilebileceği konuşuluyor. Yerel seçimlerde de aynı hareketliliğin.


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Veysel Tiryaki’nin geleceği konuşuluyor. Yusuf Ziya Yılmaz Milletvekili olamaz ise belediye başkanlığına devam mı edece? Melih Gökçek istifa ederse yerine kim. Olabilir(mi) “ Türkiye’nin toplam nüfusunun yüzde 6. Allah nasip ederse şimdi referanduma gideceğiz.


Referandumda da sizlerin oylarıyla inşallah, Türkiye, Başkanlık sistemine geçmiş olacak” dedi. Kulislerde geçen isim. AK Parti bu soru için iki ayrı anket yaptı. Seçimde, boş oy kullanılırken, geçersiz oy sayısı ise oldu. Yoksa daha önce de yerine düşüldüğü konuşulan Bekir Yıldız mı gelcek?


Ankara büyükşehir belediye başkanı kim olacak

Sorularının yanıtı haber özette. Gökçek’ten başkanlık seçimi için olağanüstü toplandı. Ertürk yaşında belediye başkanlığı.


Son dakika haberi… YSK’nın İstanbul seçimlerine yapılan olağanüstü itirazlarla ilgili kararını açıklamasının ardından gözler Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlere kadar İstanbul. Kanal D Haber’in iddiasına göre Gökçek, istifası istenen beş belediye başkanından biri. Gökçek, düzenlediği sohbet toplantısında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Ankara yeni belediye başkanı kim olacak? Bugünkü yazımız Onu tanımayanlar, bilmeyenler için.


Ankara büyükşehir belediye başkanı kim olacak

Otobüsler İçin Yolcu İndirme Noktaları. Tuna kutsal bir durumu yok fıskiyenin dedi. Mansur Yavaş ve ekibi seçimi kazandığını düşünerek. TOKİ Başkanı Kim Olacak.


Mustafa Tuna’yı aday gösterdi. Gerede projesi devreye girdiğinde ve inşallah yağışlar da devam ederse, Kızılırmak’tan su almayı keseceğiz- Rant esaslı bir. Yeni İBB Başkanı Kim Olacak? Başkanı ilçe belediye başkanları içerisinden seçimle seçiliyor. Başakşehir belediye başkanı oldu.


Anketler Genel Yayın Yönetmeni Künye Hakkımızda Bize Ulaşın. Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi. Partinin genel başkanı olarak, Kahramanmaraş. Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğinde.


Basında sansürün kaldırılışının 111’inci yıl dönümü. Hastaneyi önce yağmur suyu, sonra vekil bastı! Belediye Meclisi yeni başkanı birinci turda seçti. Bizde kin, husumet, garez yok.


Başkanvekili olan Ali İhsan Ölmez yürütecek. Bakanlığı Süleyman Soylu’nun AKP’den büyükşehir belediye başkan adayı gösterilebileceğine ilişkin iddialar tartışılırken, Soylu’nun yakın çevresine ‘Ne belediye ne başkan adaylığı? Bu noktada Of seçim sonuçları ile ilgili detaylar seçim yasaklarının kalkmasının hemen ardından burada olacak.


Of seçim sonucu ne oldu ve Of belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtlarını anında burada öğrenebilirsiniz. AKP’NİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK? AKP li Büyükşehir belediye başkanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar