22 Kasım 2016 Salı

Flörtöz kadın davranışları

Bütün bunların toplamı flörte delalettir. Kadın ve erkeğin birbirine aşık olup olmadığını belirleyen yegane dil flörttür. O halde gelin işe en temelden başlayarak flörtöz ne demek diyerek devam edelim. Bir erkeğin beraberindeki kadını “okumasıyla”, o kadının kendi hayatını “yazması” birbirinden çok farklıdır.


Bir kadın, erkeğe uzun süreli tavır yapıyorsa altında. Kadın size karşı boş olmadığını öne doğru eğilerek anlamanızı sağlar. Aksine tavır takınıyor, arkasına yaslanıyorsa da aranıza mesafe koyduğunu anlayabilirsiniz. Davranışları size daha yakınsa ve karşılıklı.


Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın rol aldıkları dizide Taylan’ın evdeki yeni hizmetçiyi görmesinden sonraki tavırları ve davranışları özellikle kadın. Fakat bazı davranışlar vardır ki her erkeğin ilgisini çeker. Ağzı iyi laf yapan, kendini masaldaymışsın gibi hissettiren biri varsa bil ki ondan son hızla uzaklaşmalısın.


Aşk maşk değil çünkü o yaşanan. Kesinlikle erkekleşmiş kadınlardan hoşlanmıyorlar. Kadın gibi görünüyor olmanız bizi ilgilendiriyor. Tamam, tabii ki modayı takip edin. Ama lütfen bunu yaparken hala kadın gibi görünün.


Ancak sevgilinizin flörtöz bir karaktere sahip olması size değer vermediği ya da aldatacağı anlamına da gelmiyor. Kadınlar neden kadın gibi görünmekten vazgeçtiler? Zira küçük flörtleşmeler yaşayanlar genellikle bu flört sürecinden hoşlanıyorlar ve herhangi bir sonuç almayı beklemiyorlar. Ancak sizi aldatmayı düşünen ve değer vermeyen erkekler ise bu konuda sonuç.


Histerik kişilik bozukluğu günümüzde en sık rastlanan psikolojik rahatsızlıklar arasında yer alıyor. Her kadın evlenmek ister gibi bir algı olsa da, kimi kadın bu çemberin dışında olmayı tercih eder. Peki bir kadın, neden evlenmek istemez. Biraz istisnai bir durumdur flörtöz erkek olmak kanımca.


Bir sürü kadın akıllıca, hissettirmeden yapılan aşk ilişkilerine çaresizce göz yumuyor, görmemezlikten geliyor. Ve yine kaçınılmaz son: Yalnızlık! Erkekler kahraman rolüne bayılır, sizi korumaya da. Want to meet eligible single woman who share your zest for life? Register and search over million singles: voice recordings.


Kadın erkeğin kendine yaklaşmasına kolay kolay izin vermez. Bedensel bir yakınlaşma kadın için çok şey ifade eder. Ne var ki onunla birlikte çok eğlenir, geçmişin hüzünlü taraflarını unutur ve tamamen bu ana konsantre olarak, hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Kendi kafasına uygun bir kadın bulduğunda, spontane planlar yaparak, sürprizlerle dolu bir adam olacak ve ilişkide eğlenip, mutluluğu hissederek iletişimini sürdürmek isteyecektir. Konu analizine geçmeden önce bir fıkrayı paylaşmak istiyorum.


Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş. Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız? Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise Şöyle olmuş: İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım. Flörtöz Bir Erkeğe Aşıksanız, Ne Yapmalısınız? Sinirlenip öfkelenseler bile bir süre sonra sakinleşirler.


Eğer bir kadın, aşırı ilgiye ihtiyaç duyduğu için flört etme konusunda bağımlı bir hale gelmişse, büyük olasılıkla bunun nedeni kendisini güvensiz hissetmesinden kaynaklanıyor olabilir. Bir ilişkiniz varken, flörtöz davranışlarınızı kontrol altında tutamıyorsanız, bunun sebebini araştırmalısınız. Böylesine güçlü bir kadın, ilişkinin kadın ve erkeğe yüklediği klasik rollerden sıyrılarak daha akılcı ve yenilikçi bir yol izler. Sağduyulu, kendini disipline etmeyi bilen Oğlak burcu kadını ilk izlenim olarak utangaç gözükse de aslında gizli bir güce sahiptir.


Onu kazanmak hiç ama hiç kolay değildir. Hiçbir kadın her şeyi onaylayan bir erkekten hoşlanmaz. Tavsiyeler veren, sorular soran, ilgili erkekler daha caziptir. PEKİ ERKEKLER KADINLARDA NELERDEN HOŞLANMIYOR? Buluşmada özensizlik kabadır.


Hiçbir erkek son dakika randevusunu erteleyen, iptal eden bir kadından hoşlanmaz. Bu sezon bir çok dizinin eleştirisini yapmak da çok zorlandım. O kadar iyi oyuncularla o kadar güzel işler çıkardılar ki ben tutulup kaldım.


Bu dizi de benim için öyle bir dizi oldu. Güzel bir kadın ve güzel bir erkekle kalp krizi geçirmelik dizi yapmışlar. Bir iki oyuncu dışında oyuncuların hepsini tanıyorum.


Kadın Sağlığı Uzmanı Gabrielle Lichterman’ın yazdığı “Gün” isimli kitap hormonların kadın davranışları üzerindeki etkilerini incelemiş. Duygu, arzu ve algıları etkileyen östrojen, testosteron ve progesteron hormonlarının gün gün ruh halini nasıl değiştirdiğini bilimsel bir bakış açısıyla anlatmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar