28 Kasım 2016 Pazartesi

Google fotograflari galeriye tasima

Android telefon veya tabletinizde Fotoğraflar uygulamasını açın. Bir fotoğraf veya video seçin. Fotoğraf zaten cihazınızda bulunuyorsa bu seçenek gösterilmez. Tüm fotoğraf veya videoları indirme.


Bu fotoğraflara ve videolara istediğiniz telefondan, tabletten veya photos. Fotoğrafları ve albümleri e-postayla gönderebilir veya dışa aktarabilirsiniz. How to build your own swimming pool.


All process, step by step (in only minutes). Yıllardır hayalini kurduğum bir proje fikriydi bu. Koşulsuzca desteğini veren, en kıymetli değeri olan zamanını benimle harcayan takipçilere değer katabilecek bir proje geliştirebilmek. Google Drive’da yüklenmiş dosyaları bir Android cihaza indirmek mümkün müdür? Google Divre bazı fotoğraflarımı yükledim ve tabletimden bu fotoğrafları kullanmak istiyorum.


Google Resim Arşivini İndirme Tabi bu süre Fotoğraf boyutuna göre değişecektir. Gmail adresinize gelen e-posta içerisindeki bağlantılar ile arşivinizi indirmeye başlayabilirsiniz. Fotoğraf Yedeklerini İndirme Bağlantıları Bu şekilde Sunucularında Hesabınıza ait olan tüm verileri indirebilirsiniz. Bu yazı fotoğrafları SD karta taşımanın yollarını tanıtmayı amaçlarken bir yandan da SD kartınızı yönetmeniz için bazı güzel ipuçları sağlıyor.


Samsung telefonunuza diyelim ki GB ek bellek takarak daha fazla veri depolamayı düşündünüz. Ancak baktınız ki telefonun kamerası çektiği resimleri ve videoları halen dahili belleğe atıyor ve bir süre sonra bellek yetersiz mesajı almaya başlıyorsunuz. Magazin, spor, yaşam, otomobil, komik ilginç, ekonomi, teknoloji ve güncel foto galeriler, fotoğraflar ve resimler.


Kağıt üzerinde (bir gazete sayfasında ya da dergi sayfasında) basılı olan resimleri dijital ortama aktarmak için tarayıcıya ihtiyacınız olacak. Tarayıcı konusunu geçen sayımızda öğrenmiştiniz. Yine de kısa bir özet yapmakta yarar var.


Turkcell Tcihazı ile ilgili inceleme yazımız sizlerden çok fazla sayıda yorum aldı. Yakın bir zamanda Android Sıkça Sorulan Sorular isimli bir yazı da. Ayni sehirde biraz uzun sure kaldigimizi hissedersek hemen bir kasinti hali geliyor, yakin uzak fark etmeden kisa kacamaklar planliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar