1 Kasım 2016 Salı

Balıkesir hava durumu 90 günlük

Balıkesir hava durumu 90 günlük

Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Günlük hava durumu tahminleri esas alınmıştır.


BALIKESIR için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi. Balıkesir Erdek hava durumu günlük meteoroloji. Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Yurt genelini içeren bu tahminler 13. Tahmin tutarlılığı ve 3. Bu sayfada kullanılan simgelerin açıklamalarına ve neme göre hissedilen sıcaklık konusundaki ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.


Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle. Bandırma hava durumu günlük Bandırma hava durumu günlük ait en güncel hava durumu istesine hoş geldiniz. Kısmen güneşli 24° Hissedilen 27.


Balıkesir hava durumu 90 günlük

En güncel hava durumu bilgileri sitemizde yer almaktadır. Hava ve deniz suyu sıcaklığı, basınç ve nem oranı, rüzgar hızı, manyetik alan ve UV indeksi hakkında bilgiler. Gün doğumu ve gün batımı saatleri.


Meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri.


Bursa, gelecek haftanın hava durumu. Kocaeli için detaylı günlük hava durumu, nem ve yağış bilgisi vermekteyiz. Kocaeli günlük hava durumuna sitemizden ulaşabilirsiniz.


ALANYA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Ankara hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak sabah. Erzurum hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu.


Balıkesir hava durumu 90 günlük

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun Marmara, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ankara Afyonkarahisar, Kütahya, Kırıkkale, Çankırı, Artvin, Ardahan ve Osmaniye çevreleri, Konya’nın güney kesimleri ile Hatay’ın batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar